Begin met sporten in de buurt

Maar is het wat voor mij?

Samen buiten sporten

Sporten is iets wat we eigenlijk allemaal zouden moeten doen. Je voelt je fijn als je lekker bezig bent geweest, maar de stap om te beginnen met sporten kan best lastig zijn, want wat is nou leuk om te doen? Wat is er in de buurt of twijfel je misschien over de sportschool, waar allemaal van die sportieve, fitte en slanke mensen komen?

Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou, ben je niet bang voor af en toe een spatje regen? Hou je van de wind door je haren of het zonnetje op je gezicht? Dan is het echt de moeite waard om een keer met ons mee te doen.

Bij Bootcamp Bedum kan iedereen meedoen. Het doet er niet toe of je jong bent of wat ouder, man of vrouw, sportief of niet. Het is ook niet belangrijk of je een mooie outfit aan doet of gewoon een fijne joggingbroek.

Bootcamp is niet moeilijk, het hoeft ook niet zwaar te zijn, dat ligt aan jezelf. In elke training starten we de oefeningen op beginnersniveau en als je sterker wordt, kan je een zwaardere variant proberen, als je dat wilt.

Bootcamp is eigenlijk buiten spelen voor grote mensen. We maken geen gebruik van gewichten, maar trainen met wat er op ons pad komt. Een bankje, een muurtje, de stoep, het grasveld en ga zo maar door. Je krijgt training van een gediplomeerd bootcamptrainer, eveneens gecertificeerd hardlooptrainer van de Atletiekunie, dus je bent in vertrouwde handen. Wil je een keer meedoen om te kijken of het wat voor je is?

Aarzel niet en meld je aan voor een gratis proefles!