De eerste keer is altijd gratis. Je kunt dan kijken of het wat voor je is en leert ons een beetje kennen.

Lijkt het je daarna leuk om verder te gaan? Koop dan een strippenkaart of een abonnement en je hoort erbij!

Ben je zo enthousiast dat je iedere week mee wilt trainen? Leuk! Dan is een abonnement voor 1 x in de week sporten het voordeligst.

Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Dat geeft een lekker vrij gevoel en dat hoort nou precies bij Bootcamp.

Kan je door je werk of een druk gezin niet elke week meetrainen, dan is een strippenkaart wel zo fijn.

De strippenkaart is 6 maanden geldig, dus de kans dat je strippen 'verliest' is er eigenlijk niet. Elke training is één strip.


Hoe meld ik mij aan?

Klik hier om een account aan te maken zodat je je aan kunt melden voor de gratis kennismakingsles. Na je aanmelding heb je een account in onze ledenadministratie. Daarmee log je in om je aan te melden voor de les waar je aan mee wilt doen.

Wil je na je gratis kennismakingsles doorgaan, dan kan je door in te loggen op je account een strippenkaart of een abonnement aanschaffen. Betalen gaat veilig en makkelijk via iDeal. Jouw tegoed in het abonnement of op jouw strippenkaart wordt automatisch bijgehouden en uiteraard is dat in jouw account ook zichtbaar.

Wil je na de kennismakingsles niet lid worden, dan kan je het account zelf ook weer verwijderen (of je mailt ons even om te vragen of wij het willen verwijderen).


Dat is handig, download onze app!

In onze app meld je je aan voor de training, heb je inzage in je lidmaatschapsgegevens en kan je zien hoeveel mensen er meedoen in de les die je hebt gekozen.

Klik hier voor de App Store en klik hier voor Google play.